tisdag 20 juni 2017

En fin tisdag


Det känns UNDERBART med semester. Det allra bästa med årets semester är att jag varje ledig dag får spendera den med min man. Nu hittar vi ju på lite olika saker på tu man hand sådär, men den mesta av tiden är vi på samma plats. Till frukost i morse åt vi det som visas på bilden ovan. Rabarberkräm med jordgubbar. Så himmelskt gott.


Storebror går i simskola om förmiddagarna och stora lillasyster är på semester hos sin farmor och farfar. Tiden innan lunch är vi bara jag, Robin och minstlillan hemma. Jag och minstlillan går ofta till grannarnas hönor med matrester, så även denna förmiddag. Vi stannade ett tag och småpratade med hönsen och kaninerna och gick sedan runt lite för att beundra alla fina blomster som finns på denna gård.


Hemma på vår gård finns nu mer också massa blomster. Jag är helt galen i blommor och känner mig nu så glad över alla mina fina blommande blommor.


Hittade detta urtjusiga gamla bord nere i vår källare. Blev helt galet lycklig! Just nu får det fungera som blombord på bron.


 Lunchen åt vi ute. Storebror utbrast "NEEJ inte lunch ute igen!" Men jag tycker nästan inte att det finns något bättre än att äta ute på gården.


När man är van vid att ha tre barn, känns det plötsligt som semester att plötsligt ha två. 


Underbart doftande syren. Hela vardagsrummet uppfylls av doften.


Dagen avslutades med en loppisrunda med mina svägerskor. Så roligt! Att få umgås med dem och att vandra runt bland en massa fint skrot. Hittade denna fina gamla klänning för en tia. Kan knappast bli bättre. Och ja en hel hop av andra saker förstås, men det är en helt annan saga.


Känner att jag passar väldigt bra i inredningen med denna klädnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar