måndag 19 juni 2017

Happily Ever Mellberg!


Ja där står di, de lyckliga tu som just sagt ja till varandra. Jag känner mig så otroligt hedrad som fick vara med på deras stora dag. Dagen då Jakob och Cecilia blev makarna Mellberg.


Så otroligt vackra båda två!


Tyvärr började det regna då vi skulle stå ute och vänta för att sedan hurra för brudparet. Men det gjorde inte så mycket, för luften var ändå rätt varm och vi hade regnkläder hela familjen.



Alla såg så gulliga ut där de stod under sina paraplyn. På bilden ovan ser du brudgummens vackra syster Ester och hennes pojkvän.


Vilken otroligt läcker bil!




Vackrast, enligt mig, var självklart bruden förstås, henne går det ju lixom inte att ens tävla med. Men av gästerna tycker jag var Ellen och Elsa. Ellen i sin blå klänning och Elsa i sin gula. Tyvärr syns det inte på detta kort, men de var båda så snyggt matchade till sina kavaljer som hade fina flugor i samma färger. Gustavs blå och Alberts gul. Sedan fanns det självklart en hel hop av snyggingar på denna fest. 




Den vackra dukningen.


Blev extra rörd i hjärtat då jag såg att barnen fått varsin målarbok och kritor vid sina platser. Tack vare dessa målarböcker satt de väldigt långa stunder så snällt och målade och hade inte ett dugg tråkigt. 




Sedan sprack det upp och solen sken så vackert. Jag och barnen tog några promenader runt festlokalen för att bli av med lite spring i benen.





Den vackra bruden!


Min stiliga man var så fin i sin fluga! 



Hihi, jaaa det blev några bilder på min lilla minstlilla. Men hon var ju så gruvligt söt i sin sjömansklänning och bara knubbiga ben. 


Och här är jag. Minstlillan och Robin valde vilken klänning jag skulle ha för dagen. Haha, håret vill jag inte ens tala om, det hade blivit ordentligt tillplattat efter allt regn. Men äsch vad gör väl det.


Supersmaskig efterrätt. Vaniljpannacotta med hallon och vit choklad.


Tusen tack Jakob och Cecilia för att vi fick vara med på denna fina dag! Jag önskar er det bästa i livet!


1 kommentar: