torsdag 15 juni 2017

Semester


Nu går jag in för semester. Sådan lycka! Hoppas på långa sköna sovmornar, hihi man kan ju alltid drömma med småbarn i huset är det kanske inte det lättaste att få till. Men framförallt längtar jag efter ledig tid med min familj, tid utan tider att passa. Att inte behöva tvinga upp sin morgontrötta son tidigt om morgonen och inte få känna den där sköna känslan i att få ligga och dra sig utan att någon måste iväg. Robin har även han semester och att få dela hela långa dagar med min man det är något av det bästa jag vet. Det är ju honom jag vill leva med, dela hela mitt allt med, inte bara träffas några timmar utslagna i var sitt hörn i soffan om kvällarna. 


Sommar betyder blommor för mig och här kommer ni att få dras med alla mina blomsterbilder. Det är något av det mest roliga att fota, så jag kommer inte att sluta.





Minstlillan kom ut för att hjälpa mig med att vattna våra odlingar och blommor om kvällskvisten.





Det är bland det mysigaste som finns att få hjälp av denna lilla donna. Efter en hel barfotadag och lek i allt vad gården har att erbjuda fick hon ta sig en liten kvällsdusch för att skölja av allt smuts och svett innan hon fick krypa ner i sin lilla säng. Det tog inte många minuter innan hon sov skönt. Vilket den ömma modern som låg i sängen bredvid även gjorde.



Efter att ha sovit en timma eller så vandrade jag ut på åkern nedanför vårt hus fr att välkomna sommaren och den sköna semestern. Och för att prova mitt nya fina stativ jag fick av min man i present. Ett stabilt och bra stativ. Mitt gamla (rätt skrala och kanske inte det bästa, men har ändå funkat) har sedan länge inte gått att använda, så jag har verkligen saknat ett stativ.


Åkern, min plats på jorden. Norrlands ljusa sommarkvällar, det finns inget bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar