söndag 13 augusti 2017

Kaffekonst


Kaffekonst har jag börjat tycka mer och mer om. Skulle någon komma och se mig stå där med kameran i högsta hugg och pillra på med små blommor som jag sedan tänker lägga kring om min kaffekopp, nej jag tror jag skulle blir så oerhört generad. Att någon ser på när jag fotar är förresten något som jag inte känner mig riktigt tillfreds med, vad det än är för motiv.




Att fota blommor, vare sig de står som enda motiv eller som dekoration, blir jag aldrig less på. Dessa fina rosa kom min man och minstlillan oförhappandes hem med till mig en dag. Jag blev så glad.


De fick stå och glänsa i denna fina kristallvas.



Kaffestunderna har lyft upp en dimension efter att vi införskaffat oss denna kaffekvarn. Det nymalda kaffet doftar så mycket mer än det från ett paket.

Men nu byter jag samtalsämne från det vardagsvackra till den vanliga vardagen.

Varken jag eller Robin är särskilt snabba på att slutföra projekt. Och projektet "göra klart stora lillasysters rum" har verkligen tagit tid. Det är ju såå mycket annat som hela tiden kräver sin tid, men nu börjar det faktiskt gå mot att eventuellt bli klart inom en nära framtid. 


Jag, Robin, minstlillan och stora lillasyster delar sovrum och vi längtar alla till att denna hörna ska få bli minstlillans och att det andra rummet ska få bli klart. 


Robin har kämpat klart med all spackling och slipning och idag började jag med tapetseringen. Det blir såå fint! Ingenting i detta hus är vare sig rakt eller plant, så det är inte direkt att bara slänga upp tapeterna. Trots det så känner jag på mig att detta kommer att bli ett sådant fint rum.

Jag fick tapetsera i fred, tjejerna fick hälsa på hos sin mormor och morfar några timmar och storebror fick njuta av att leka ostört för ett tag. 


Att få vara bara han och jag i huset för en stund, det tycker jag så mycket om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar