fredag 1 oktober 2010

Snorpussar..

...är något jag överöst med denna vecka.. Pussar kan ju aldrig vara fel tänker du. Nej förvisso, i vanliga fall tas dem emot med stoor glädje, men pussar omringade med gult, rinnande segt snor är inte särdeles mysigt ens när de kommer från din egen son. Dock är han väldigt söt när han kommer och vill gosa, pussas och kramas. Förut har han inte vart särskilt gosig sådär på eget bevåg, jag hoppas det fortsätter även efter han blivit frisk.

Klart grabben ska få hallon. Är man förkyld och inte kan äta godis som "medixin" måste man ju få äta hallon istället :)


Alltså dans. Det är ju helt fantastiskt att se på en uppvisning av Sveriges bästa dansgrupp bounce. Men vad är det i jämförelse med att se en liten barnkropp röra sig till musik. Jag och Elias lyssnade till Scissor Sisters med låten fire with fire (underbar låt, har inte begrundat texten så mycket, men musiken är härlig) när vi åt frukost. Elias började gunga och vagga med hela kroppen och det syntes att han njöt av musiken. Det var en fröjd att skåda.


Tre dagar kvar av mammaledigheten, sedan kneg. Har fått ett jätte bra schema, så jag känner mig riktigt nöjd.

3 kommentarer:

  1. Oj va många tänder han har fått! Åhh så glad man kan vara, sötnosen :D

    Barndans är verkligen underbart att skåda, man blir glad ända in i själen.

    SvaraRadera
  2. Jo han har tio stycken vassa gaddar...han har inte riktigt förstått än att man inte ska gnaga på sina stackars föräldrar med dem :/

    SvaraRadera
  3. Vilken fantastisk bild på er underbaring! Kram Linnéa

    SvaraRadera