torsdag 20 september 2012

Barnrum

Det är sååå skönt att äntligen ha ett rum för alla leksaker. Höll på att bli tokig när man lixom fick skutta över miljoner grejer hela tiden när jag skulle försöka mig på att laga mat i köket. Det kommer säkerligen fortsätta att vara leksaker i köket, men förhoppningsvis inte samma mängd.
Vårt sovrum har flyttat upp (kommer bilder på sovrummet senare när jag har hunnit att inreda rummet mer än tre sängar) så nu fick vi ett rum "över" här nere som nu är gäst/lekrum.

Ikeas fyrkantiga möbel där i hörnet är helt perfekt för ett barnrum. Där i kan man gömma en hel massa med grejer och ställa fram det man vill ska synas, underbart.
Ett bilgarage Robin fick när han var liten.
Klart det ska vara traktor med släp. Har ropat in den på aktion för några år sedan.
Hugedamig så suddigt. Detta är en tågbana, Elias födelsedagspresent från oss.
Detta är då gästrumsdelen.. Den lilla röda barnvagnen (som knappt syns där nere i hörnet) fick jag då jag var liten.
..A,B,C affischen är också från Robins barndom.
När Robin var på återvinningsstationen träffade han på en kille som skulle slänga en hel hög med serietidningar, vilket Robin tyckte var onödigt. Så han fick dem istället.
Elias måste hjälpa till att städa i lekrummet innan bollibompa börjar, men jag brukar ta hand om finliret. Tycker att det är så mysigt att få ställa i ordning leksakerna inför nästa dag.

2 kommentarer:

  1. Färgglatt och fint! Kul att man får se fastän man är långt bort :) Det är ju så roligt att fixa och inreda i rum, jag längtar som en tok till alla jag ska få pula på med :D Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Väntar nu bara på att jag ska få köpa en prickig vaxduk att klä in lekbordet med.
      Jag längtar också tills ni ska få börja inreda huset, men av andra skäl :D

      Radera