söndag 8 juli 2018

Rebelliv


Här hemma är jag och lever rövarliv. Gör absolut (nästan) noll viktiga saker. Vaknar när jag själv vill, pysslar en snajsig frukost. Fotar, äter, läser bok. När jobbet kallar bär jag in disken och låter den stå. Ha! Vilken rebell va! Det är så mycket stök här inne och jag har inte gjort något åt det. Har bara läst en massa bok, pysslat med mina blommor, fotat, umgåtts med min faster och underbara vän Anna. De flesta av timmarna har jag ju i och för sig spenderat på mitt jobb, men annars så. Oj vad jag skriver intressanta saker för dig kära läsare att läsa.. Slutar att skiva om min intressanta helg och visar lite bilder istället.





Titta vilken ljuuuvlig plåtburk. Fick den som gåva av min svägerska. Nästan så att jag inte vågade ta emot den. Så fin. Och med smaskigt innehåll dessutom.


Firade att min sista arbetshelg innan semestern är förbi genom att åka på loppis med Anna. Så härligt att få vandra runt och kika på allt vackert och allt skrot, perfekt sätt att fira. Köpte två fin fina skatter.


En ljuvlig liten vacker kakmoj. Vet inte riktigt vad den heter, men man gör kakor av mördeg med den.


Och denna gröna skönhet till oljelampa.




Blev helt matt då jag såg den. Vilken loppislycka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar