lördag 8 februari 2020

Odlingsplaner i snöig verklighet


Jag går i sådana odlingstankar just nu. Och vilken drömbok att få "krypa in i" som "I min trädgård vill jag vara Karin". Vilken bok! Ännu har jag bara hunnit bläddra igenom den, men å alltså SÅ bra! Vilken dröm att få skapa en trädgård likt Karin och Carl Larsson.




En dröm är också att ha några egna hönor att ha i min trädgård, att ge matrester och kunna hämta varma vackra ägg i från.



Medans jag planerar, spånar, drömmer och önskar sitter jag och stickar, dricker kaffe och fäster trådar. Islandströjan är nu helt klar och halvvantarna på god väg.



Så GALET snygg den blev alltså! Nu är det bara tvättningen kvar och sedan ska den få åka i väg till dess älskade ägare.




När jag var ute och fotade tröjan knatade jag i väg för att fota denna tjusiga skapelse som mina barn tillsammans med kusiner och farmor byggt upp. Under en dag med plusgrader började den sakta tippa framåt. Tack och lov ramlade den inte utan har istället frusit fast i denna bugande ställning. Bugande eller är det så att den skulle böja sig fram för att kika på något på marken för att sedan stelna. Ja det går inte att veta, men ack så glad man blir av att möta den på vägen mot sitt hem.