måndag 31 december 2012

En tillbakablick

Ett liten återblick på året som gått;

Januari
Ett nytt år har börjat och vi försöker fortfarande vänja oss vi tanken att vi nu är 4 personer i vår lilla familj.

Februari
Februari är den månad jag tycker minst om, men vi han med både ett och annat skojsigt. Elias började sin skidskytteskarriär, vilket kanske inte gick så höjdar bra. Han viftade och viftade med armarna (som han sätt dem på tv göra) men tog sig lixom ingen stans.
Vi hade barnvälsignelse för lillgumman ocg 30 års fest för maken. Jag målade även klart min magnolia på vardagsrumsväggen.

Mars
Skrev ett inlägg om att köpa eller att inte köpa kläder/grejjer till sina barn, var nog det inlägg som jag fått mest respons på någonsin.

April
Emylindas matvägran börjar, vilken tur att vi inte visste då vilket hemskt elände det skulle urarta sig i.

Maj
Fick åka på min och Robins livs första solsemester. Det bar i väg till Turkiet med Robins storebror och hans fru och vi hade det rent gudomligt underbart.
Jag köpte några möbler som jag först gillade, sedan ogillade och som jag nu helt accepterat. Ställde mig också frågan; Gnäller kvinnor mer än män?

Juni
Äntligen börjar det bli sommar. Här planteras det blommor för fullt, Robin bygger en planteringsbänk till sin fru och Elias härmar allt vi gör :D.
Ställer frågan; Varför döper familjer som inte har en kristen tro sina barn? Önskar fortfarande att fler skulle börja våga fråga den frågan.

Juli
En månad fullspäckad av resor. Inte så många dar med fin väder, men de som kom njöt vi i fulla drag av.

Augusti
Helt galet vad mycket hjortron det fanns i skogarna denna månad. Denna månad börjar lillans matvägran gå helt åt pipsvängen. Hon helammas fortfarande, men bits av bara rackarn. Huga, längtar verkligen inte tillbaka till den tiden.

September

BANG! Här börjar blogginläggen att hagla på fru Markséns blogg. Helt galet. Har förut tyckt att det varit kul att skriva blogginlägg, men det är under denna månad som det börjas på allvar. Det fotas, pysslas och skrivs av bara den.
Barnen får en gungställning och ett lekrum, köket är (förutom golvlisterna) färdig renoverat och jag njuter av höstens alla vackra dagar.

Oktober
 Höstens väder växlade hit och dit. Från regn till soliga färgsprakande dagar och från vackra frost gnistrande till blöta, dimmiga och grå dagar. Denna månad skrevs också det inlägg som skapade mest argumentation inom den Marksénska familjen, vilket var min diskussion om mandariner.

November
10 år med denna underbara man firades den 16 november. Vi fick även en ettåring i vårt hus och började längta efter att få börja pynta och pyssla inför jul.

December
Pyssel och julstök fyllde vårt hus till bredden och vidden. Nästan så att min käre make ville flytta ut på vinden.


Åter igen; TACK alla fina läsare för att ni vill läsa min blogg.

GOTT NYTT ÅR önskar jag er alla!

2 kommentarer:

  1. Vad härligt med en liten årskrönika! Nästan så jag tror den tar plats direkt efter sportens årskrönika! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. TACK Peter för den fina kommentaren, den tar jag som en riktig komplimang :D

      Radera