söndag 6 juli 2014

Bloggkänslor


 Vi har varit bortresta i typ en vecka och jag har faktiskt saknat bloggandet väldigt mycket. Jag har inte haft så mycket tid till att fota och kameran har fått stanna inne i husvagnen. Har faktiskt till och med känt lite abstinens.. Det är så roligt att ha hittat ett så roligt intresse.

Träffade en kvinna som heter Annika under denna vecka som gav mig så mycket komplimanger om min blogg (TACK Annika!) så jag blev nästan lite upphaussad. Det är såklart roligt att höra vad ens lilla blogg kan betyda för andra. Då man sitter här i sitt hem vid sin lilla dator och bloggar är det svårt att föreställa sig vem som läser och tittar på just mina bilder. Det skulle vara så roligt och intressant och se hur ni där på andra sidan vid din dator eller mobil reagerar, tycker och tänker då ni kikar in på min blogg.

Jag lovade ju förresten mer ord i mina inlägg. Ska just inta min sista arbetsvecka och sedan börjar min semesteeeer! Åååh vad jag längtar!! Tycker mycket om mitt jobb, men den senaste tiden har arbetsbelastningen varit väldigt tung och kroppen och hjärnan börjar känna att det var ett bra tag sedan den hade semester. Så jag säger så här; jag ska harva mig igenom denna vecka och sedan kommer det fler inlägg med många bilder och flera ord :-D



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar