måndag 7 juli 2014

Kom inte här och säg åt mig vad jag ska göra!!


 Ljuvliga sommar åh tänk att du är här!! Jag är så underbart glad över att få leva i denna ljuva sommartid!!

Nu till något helt annat;
En sak jag har upptäckt med mig själv är att jag absolut inte gillar och blir till och med lätt aggressiv då prylar säger åt mig vad jag ska göra.

På jobbet, till exempel, där har vi en tvättmaskin som då den har tvättat klart piper i en oändlighet för att göra alla visso om att den faktiskt är klar. Dessutom visar den en text där det tydligt står att tvätten är klar. I samma stund då man öppnar luckan ändrar den texten till; "Ta ur tvätten" (jag brukar få för mig att det även står med stora bokstäver och med mååånga utropstecken). Det är väl självklart att jag tänkt ta ut tvätten!! Jag kan bli helt galet stressad över den. Vad ger det den för rättighet att tala om för mig vad jag ska göra? Torktumlaren är på jobbet precis den samma, morr!

Eller min gamla kamera, som med en förnäm snorkig röst (vilket jag förstås bara inbillar mig, den hade egentligen inte alls någon röst, utan visade bara en text) talar om för mig att bilden jag just tagit är suddig och frågade med samma förnämt snorkiga röst om jag verkligen hade några planer på att behålla den? "Jag behåller hur många suddiga bilder jag vill hörrö du", morrar jag för mig själv, "det kanske till och med var meningen att den skulle vara suddig så det så!"

Eller den där stora blinkade skylten som på vissa ställen står just innan en rondell. Den står där och blinkar och talar om för mig att sakta ner farten då jag redan kör långt under hastighetsbegränsningen!! Gaah!! Det kan göra mig SÅ in i vassen irriterad!!

...Haha, ja ibland går det inte att låta bli att skratta åt sig själv för sin dumhet :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar