fredag 11 juli 2014

Ynk, YNK!

Jag är helt förälskad i sommaren. I att bara kunna gå ut i friheten och se att det vackra som Gud skapat.

Vackra vallmo
Mumsiga jordgubbar
Att de sina planteringar i olika krukor gör mig glad.

Jag är så nöjd med denna kruka som jag gjorde på en betongkurs hos min faster förra sommaren.


Att sitta ute i solen och dricka kall och god milkshake, mums!


Eller bara det fantastiska i att få sitta inne och njuta av att kunna ha fönstret på vid gavel.

Det sistnämnda är det jag sysslat med som mest idag, förutom att sova förstås. Blev i går dyngförkyld och fick hög feber under eftermiddag/kvällen. Man glömmer fort hur det känns att ha feber, vilket i och för sig är väldigt bra för det är ingen angenäm känsla.
Jag är inte en sådan där person som det knappt syns på att man är sjuk. En sådan där som ska vara totalt knäckt och däckad för att ens stanna hemma från jobbet eller tillåta sig att ens se lite ynklig ut. En sån som biter ihop och inte tycker att det ger något att självömka.
Hos mig blir det totalt tvärt om. Jag förvandlas till ett litet ynk och får den känslan av att det är totalt syndast om mig i heeeela världen. Gräver ner mig så mycket jag kan i ynkligheten och känner in minsta liten sjukdoms symtom. Ja inte är det lätt..

Så ni där på andra sidan, ni behöver inte tycka synd om mig för det gör jag såå bra själv ;-P



2 kommentarer:

  1. Jag är nog lite mer som du också vad gäller sjukdom, det är rätt synd om mej då jag är sjuk... Men, du vad roligt! Var det R som fick ugglan? =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa precis det var han, den pryder vår fönsterbräda så fint :-) Ljuslyktor kan man verkligen inte ha för mycket av ;-)

      Radera