onsdag 22 april 2015

Vardagsliv i Skogshägna


Bäddade vaggan med fina sängkläder som jag själv hade då jag bebis och hittade denna söta lilla stass mitt i högen bland alla små lakan. Så urgullig! 


Ute lyser solen så härligt och tvätten torkar på ett kick. Jag älskar det! 


Barnen har tusen miljoner saker att göra ute och får inte tråkigt många sekunder. Att göra grytor med olika sorters geggamoja är nog det bästa. 


Jag och lillan har skurat dessa urfina utemöbler som min moster och morbror så snäll skänkte till mig. Jag tycker att möblerna är så vackra. Min far kallade dem för "Ernst möbler" när han såg dem. Anade en viss ironi i hans tonfall och i leendet som han hade då han sa det, men jag tog det som en komplimang. Är ju ett riktigt "Ernstfan" (till min makes förtret).
Träet på möblerna har jag tänk olja in, men det rostiga järnet vill jag ha precis som det är.


Efter möblerna torkat (vilket gick snabbt i den stekande solen) dukade vi upp och åt mellanmålet ute. Äntligen detta uteliv!

Idag blåste det rätt så mycket ute och det fanns SÅ mycket städbehov inne så vi har mest hållit oss inne. För att få en liten utflykt drog vi i väg till badhuset där barnen fick röja av sig busa och leka. Jag njöt som en galning av att få befinna mig i varmt vatten och inte känna av någon smärta i fogarna och lätt i kroppen. Tänk så härligt om man hade en bassäng hemma.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar