tisdag 16 juli 2019

Bebismys


Tänk vilken lycka då man har vänner som just fått bebis. Att få lukta, mysa, mjuka och framför allt sitta och titta på i många långa stunder utan att bli ett uns less. Titta bara på bilden ovan. Hur ljuvligt underbart är det inte??!! En liten en så helt avslappnad och tillfreds i sin fars trygga famn.


Eller små mjuka gosiga fötter. Finns det något vackrare än små bebistassar? Näe jag tror knappt det. Dock var dessa små väldigt svåra att fånga på bild. I alla fall just i denna stund då liten var så sugen på att äta på mamma, men kunde inte riktigt komma till ro då små fisar vandrade runt i magen och skapade olust. Efter att de tillslut kunde hitta sin väg ut blev livet medens mycket lättare.
Vilken liten goding! Tänk att just du kommit ut till denna värld. Kan aldrig sluta bli förundrad över Guds små mirakler.


Var dessutom bara tvungen att få fota den lilla present han fick av oss. Jag hoppas att han kommer att kunna ha dessa små finurliga byxor.


Med en alldeles underbar liten ficka därbak. Vet inte alls vad det är för storlek på den då den är hemmasydd. Hoppas att den ska passa. Tycker att det är så svårt att köpa bebiskläder till andra då man inte alls vet om föräldrarna kommer att gilla dem. Det är bara att hoppas på det bästa.


Mössan vet jag i alla fall att den skulle vara till belåtenhet då jag skickade bilder på likadana fast i olika tyg till modern så hon själv fick välja. Mössan är ny, men sydd av retrotyg. Om du vill köpa en liknade så gör en visit hos tantensmix i Kåsböle. Det är nämligen Jenny, alltså "tanten" själv, som sytt dem.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar