tisdag 9 juli 2019

Rosen rosa måndag


En måndag och jag är hemma med mina tjejer. Efter att vi ätit vår frukost, som egentligen är mer i tiden då vi vanligen äter lunch, sätter vi oss i vår elcykel och cyklar den till Stenfors gård där jag lovat att bjuda dem på fika. Har också helt snillrikt kollad med min barndomsvän Hanna, som vanligtvis befinner sig nästan alldeles på tok för långt borta men är nu på en visit här hemma, om hon ville möta upp oss där. Tänk vilken lycka!

På Stenfors gård har de, förutom en helt otroligt rolig loppis där man kan finna allt möjligt roligt, också en visningsträdgård. Jag förälskade mig helt i denna ljuva rosenbuske.





Hanna dök visst också in i busken för att få sig några fina bilder. Stenfors Gård, en alldeles perfekt utflykt om du frågar mig. Särskilt när man får ha ett sådant speciellt sällskap som hon där.


På vägen hem lämnade jag av minstlillan hos mormor och morfar och fick med mig en av min äldsta dotters bästa vänner hem med storasyster. Vilken otrolig lättnad att få vara hemma med endast ett av mina egna barn och som bara leker och leker med sin bästa vän. Vårt hus har total, mega äcklat igen efter alla dessa sommardagar och några dagar på resande fot. Så jag passade på att ta och städa lite nu då jag helt fick rå om mig själv.


Satte nyplockade sommarängsblommor i en gammal fin kanna på bordet på en nyloppad bricka och min svärmors vävda duk.





Fick mig några mysiga små pratstunder med dessa fina töser.



Jag tycker så galet mycket om alla mina pryttlar och prylar.


En helt perfekt måndag om du frågar mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar