måndag 13 juli 2020

Två mammor & fem ungar


Jag och barnen tog en liten minitripp till Frida. Frida bor på samma gata som där jag och Robin hade vår första gemensamma lägenhet. Jag tog mig en liten vandring runt gatan och blir sjukt nostalgisk. Det känns väldigt avlägset, samtidigt som väldigt nyss vi levde vårt gemensamma liv här.


Hos Frida dricker jag och hon te i många omgångar i vackra fina muggar. Vi pratar om vart annat, samtidigt som våra yngsta barn försöker ta vår uppmärksamhet till varandra och istället rikta den till dem.
Barnen, som är kusiner i nästan precis samma åldrar, trivs så bra med varandra. Det är så roligt att se.


Småtjejerna äter måltiderna tillsammans vid det lilla bordet. Mellankusinerna som sover skavfötters i samma säng och som nästan inte vill släppa taget om varandra och storebror som hoppar lite emellan de små och de lite äldre beroende på var han helst vill.

Medan barnen leker som bäst kryper mammorna ihop i varsitt hörn av dubbelsängen och tjuvar sig en liten timmes vila/sömn för att få återhämta kraft till sina trötta mammahjärnor.






De sista bilderna är från en liten utflykt vi tog med barnen. Det behövs inte så mycket i en sommarutflykt för att göra några ungar och två mammor nöjda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar