fredag 25 september 2020

Gemensamt

Något som kan ta lite ont i mig i bland är att jag och min man inte riktigt har några gemensamma intressen. Eller nej det var inte sant, vi har många saker som vi tycker om att göra båda två. Inget dock av våra absoluta favoritsysslor. 

Jag älskar att vara ute och vandra i naturen, plocka bär och annat ätligt, älskar trädgård att pyssla med odlingar och att bygga upp en blommande, grönskande gård, älskar att sticka, läsa böcker, fota. Robin brinner så otroligt mycket för discgolf, att spela, lyssna på discgolfpoddar, att bygga upp banor, inspirera andra till att börja med sporten, stå vid en korg och putta huur länge som helst, han har en köp och sälj sida där man kan byta och sälja discar (vilket är en oerhört populär sida med många medlemmar och många frågor att besvara). Så vi har en hel del stora intressen, men inget av detta delar vi. Jo vi berättar om och pratar om våra intressen med varandra, men delar inte den stora glädjen i utförandet. Det blir mer att Robin "hjälper" mig med att gräva till en ny rabatt och jag står ute och puttar mot discgolfkorgen för att få vara tillsammans med Robin, inte för själva puttandet. 

En sak vi älskar oerhört mycket är att få vara med varandra. Det är väl för visso det viktigaste. Jag blev helt sprattlig av lycka då Robin ville följa med mig på en liten tripp ut i naturen. Skyndade mig att snabbt packa en liten matsäck innan han skulle hinna ändra sig. Jag tog med honom till en av mina favoritplatser vid en sjö och där satt vi tillsammans och åt mina medtagna mackor och drack av det kokta kaffet. SÅÅ fantastisk stund. 


Då vi tittade ut över sjön såg vi något konstigt komma flytande över vattnet. Det var stort och liksom stack upp åt olika håll och rörde sig lite hit och dit. Det var en älg som tog sig en simtur över sjön. Vilken fantastisk syn att få skåda. Bara vi två, tätt intill, vacker natur och en simmande älg. 



 Jag hade gärna stannat där minst en timme till. Jag älskar att få vara tillsammans med min man! Då finns det liksom inget annat som jag saknar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar