torsdag 8 november 2012

Utefix

Då har jag för andra eller tredje gången i höst stökat undan alla Elias sommarleksaker. På något mysko sätt kommer de gång på gång fram igen. Nu hoppas jag på att de får stanna i förrådet där de hör hemma under vinter halvåret.

Förvisso tycker jag att gamla döda blommor är så fina, men nu fick de ge vika för vinterpysslet. Har sågat ner två små granar från vår skog och satt de där blommorna förut satt.

Nej det är inte jul än, men en liten hustomte måste man ju få ha.
Den lilla domherren har jag en gång gjort. Skulle göra fler om jag bara kan minnas hur det var man gjorde. Det jag kan leta tillbaka i minnet är att det inte var särskilt svårt. Det enda material man behöver är svart, rött och grått garn och fågelfrön.
Jag har helt och fullt glömt bort att ta bort prinsgrodan som sitter framför det lilla huset. Nu har han helt frusit fast så han får sitta kvar på sin plats till våren. Hoppas att han inte går sönder..

 Gran kvistar framför huset tycker jag är så mysigt. De är perfekta till att skrapa av sig snön från skorna på.

Denna otroligt vackra krans fick jag i fjol av Åsa, en före detta arbetskamrat. Ville nästan inte ta ner den när vintern började lida mot sitt slut, men tillslut började den barra så in i vassen så jag blev tvungen. Hoppas på att i år kunna köpa ny en av henne.

2 kommentarer:

  1. Oavsett om du härmar andra i ditt pyssel eller ej så har du fantastiskt fint i det hjärtliga Skogshägna.

    SvaraRadera
  2. Så otroligt vackra bilder!! Va fint du gjort. Längtar till julen väldigt mycket och värre blir det när man kikar in här ;) Kramar

    SvaraRadera