söndag 5 januari 2014

Biter fast i julmyset


 Jag vet inte riktigt vad det beror på, jag känner mig inte riktigt färdig med julen. Jag brukar tycka att det är så skönt att få städa bort julen och kan nästan börja direkt på annandagen. Hemmet brukar kännas så ljust och fräscht då all juldammet städats bort.

MEN inte detta år. Sitter ännu och myser och njuter av att titta på vår gran. Vill få stanna i julkänslan ett tag till. Det är ju faktiskt inte ens tjugondag knut än, så det är ju helt legitimt att låta julen stå framme ett tag till, men jag blir bara lite förvånad av mitt eget beteende.
Kanske är det bristen på snö som gör det? Eller börjar jag bli gammal och sentimental? Ja, jag vet faktiskt inte.


4 kommentarer:

  1. Det är nog bristen på snö som gör det. Vi behöver alla ljus vi kan ha i våra hus, så behåll julen du. Det gör vi också.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är nog så. Får se, en dag i den närmsta framtiden kanske känslan att blä nu är jag less och så åker julen ut.. Men den känslan har då ännu inte infunnit sig.

      Radera
    2. Instämmer med Ewa! Mys på! Kram =) Linnéa H

      Radera
  2. Ha, om du frågar din äldsta faster så är mars en lämplig månad att kasta ut julgranen. Jag tycker att man ska suga i sig allt ljus och mys man bara kan i denna dystra årstid.

    SvaraRadera