tisdag 28 januari 2014

Vårt gröna sköna vardagsrum


Tänk vilken glädje solen kan ge. Nu går vi äntligen mot ljusare tider! Mitt gröna vardagsrum känns så mycket trevligare i solens sken.
Grön är förresten en helt förträfflig färg, en riktig favorit.

Jag såg hemma hos en kompis, en gång för ett bra tag sedan, att hon hade hängt upp ett gäng med svarta ramar med fotografier i på en fläck på väggen. Jag tyckte att det såg så fint ut och tänkte så vill jag också göra. Jag köpte en hög med ramar och hängde dem lite här och där i någon slag symmetri på väggen. Fint blev det, men jag kände efter ett tag att det inte riktigt passade in med den övriga inredningen. Det svarta mot det vita kändes så vasst. Jättefint var det som sagt hos min kompis, men jag trivdes inte med det hemma hos mig.
Har funderat fram och tillbaka vad jag skulle göra med dem. Kändes så onödigt att köpa helt nya.
I går kom jag på det, jag tejpade lite fin tejp på dem och de kändes mycket finare! ...Får se om jag tejpar alla ramar eller om det blir bra som det är nu.

En fråga, ser detta alldeles för tantigt ut? Alltså gardinerna på bilderna nedan;


 ..Jag är rädd för att det kanske gör det, men då får det väl göra det. Ville få in lite mer tyg kring fönsterna så då fick det bli så här.
Tycker att det är väldigt vackert då gardinen är för långa och ligger i ett skrövel på golvet. Jo det blir dammigt och eländigt, men då är det väl bara att städa då.

4 kommentarer:

  1. Hihi, det första jag la märke till var de "nya" ramarna som såg väldigt fina ut och gjorde sig bra bland de svarta. Kul idé. Det var fint som det var men blev ännu finare med några mönstrade ramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. TACK! Har nästan lust att tejpa allihopen, men jag får se hur jag gör ;P

      Radera
  2. Var har du förresten köpt de där fina tejparna ;-) Skulle va kul att dekorera lite ramar även här hemma hos oss!
    P.S. Kan ju fråga på annat sätt - men tänkte att jag ju kunde passa på att lämna en kommentar här på din ljuvliga blogg.
    KRAM

    SvaraRadera