onsdag 1 januari 2014

Nyår




Västerbottensostpaj med romsås
Entrecote med potatisgrattäng, bearnaisesås och rödvinssås
Philadelphiaostglass med varm hjortronsylt
 God mat, trevligt sällskap och mycket slappande är för mig tre viktiga ingredienser i ett nyårsfirande. Dessa 3 fick vara med även denna gång, med råge till på köpet. Mina barn och jag firade nyår i vårt hus med min svåger Peter, hans fru, son och bäbisen i magen.
Min söta svägerska vet hur mycket jag verkligen inte tycker om att laga mat, så hon ordnade rubbet med denna trerätters middag som blev helt fantastiskt god. Det jag bidrog med var dukning och hjortronsylt.

Småen fick gå och lägga sig i vanlig ordning, medan storebror fick vara vaken nästan så länge han ville. Vi åt en massa godis och myste framför tv;n hela kvällen/natten. "Kan vi inte ha nyårsmys varje kväll?", undrade storebror när jag tillslut kände att nu var det nog dax för 4 åringen att gå och lägga sig. Jo visst är det mysigt, men det är nog just av den anledningen att det bara händer en gång om året som gör att det känns så där extra speciellt.


För mig ligger ett år med mycket husrenovering framför och förhoppningsvis kommer jag igång med träningen. En rolig sak som jag verkligen hoppas på är att jag till sommaren äntligen ska gräva fram en rabatt på vår gård. Den som lever får se!


GOTT NYTT ÅR önskar jag er alla!

1 kommentar: