torsdag 17 april 2014

Penséer och fina gröna klänning

 

 Äntligen har jag gett mig tillåtelse att köpa hem vårblommor att plantera. Penséer är ju för underbara. Fina, söta och tål någon minusgrad. Perfekt för oss här i norr som annars har det lite för kallt för att plantera ut blommor.
Jag kommer nog, trots det, att bära in dem om nätterna för säkerhetens skull.

Det sämsta med att ha tre stora tallar på gården är att de barrar, kvistar och kottar ner i mängder. När man ska plantera i krukor är det stället det bästa med att ha tallar på gården att de just barrar, kvistar och kottar ner. Kottar och små grenar passar nämligen alldeles utmärkt att ha i botten av krukorna istället för att köpa mängder med lecakulor.
Det är så fantastiskt att kunna stå ute och plantera sina blommor. Man kan jorda och skräpa ner nästan hur mycket man vill utan att det gör så mycket. Jag är dessutom helt värdelöst dålig på att städa omkring just den där planteringsbänken, meen det gör inte så mycket för mig i alla fall.

Ni som känner mig vet att jag är allergisk mot småtjejer klädda i endast rosa. Inte så mycket mot själva småtjejerna, men det där eviga rosa. Visst, några plagg kan ju vara rosa det har jag inget emot, men inte hela garderoben! Så länge jag får bestämma så har mina barn inte mycket rosa i sina garderober. Rosa får mycket hellre vara en detalj än en helhet.
På tjejavdelningarna upplever jag att man får leta sig fram för att hitta något annat än just rosa. Jag önskar att det fanns mer gult, rött och orange både på tjej och killavdelningarna. Blev så lycklig då jag hittade denna underbart fina gröna klänningen på Myrona här om dagen;


Så ljuvlig, jag önskar faktiskt att jag kunde ha den själv.

Ja det var allt från mig. Nej just ja, nu har jag ÄNTLIGEN köpt nya glasögon. De förra var så repiga och lillan har vridit sönder en av bågarna så de var inte alls en fröjd att bära. Nu känns det mycket, mycket bättre. TACK för mig och GLAD PÅSK!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar