söndag 15 september 2013

4:a års kalas


Denna helg har bestått av både ett och annat, men mest av firande av min lille kille som i fredags fyllde hela 4 år.
Han hade blivit lite besviken på morgonen då han vaknade och såg i spegeln att det inte alls syntes något på honom att han blivit fyra år. Men detta var också hans enda besvikelse för helgen, han har nämligen haft super kul.
Det började med att farmor och farfar kom och hämtade på förskolan, paketjakt, familj och vänner som kom för att fira, barnkalas och till sist kvällsfika med mormor och morfar på söndagkväll.

Årets tårta blev enligt födelsedagsbarnets önskan pannkakstårta. Ett av barnen tyckte i alla fall att den var riktigt god. Elias åt inte så mycket av den, men ville ändå ha en när han fyller 5 år, vi får väl se hur det blir med det.

Robin smet ut för att fixa med fiskdammen, vilket inte gick helt obemärkt. En av tjejerna såg när han gick ut och blev genast nyfiken. Det var så gulligt att se dem stå där i fönstret och ivrigt försöka se vad han höll på med för fuffens. 

Av mig och Robin fick Elias (tillsammans med sin lillasyster) en studsmatta. Den studsades det väldigt mycket på under kalaset och troligtvis även mycket den framtida tiden.

Vilken helg.

1 kommentar:

  1. En sån härlig födelsedag/helg! Det är nästan så man önskar man vore barn igen! :)
    E f

    SvaraRadera