torsdag 26 september 2013

Regnbågens ljus

Vädret vet inte riktigt hur det ska bete sig dessa dagar. I går lyste solen så fint så jag och barnen klädde på oss och gick ut, men huvvaligen vad kallt, solen värmde ingenting. Dessutom gick solen i moln just efter vi kommit och det började ösa ner regn, snöblandat regn (!). För att inte frysa sönder och samman gick vi in igen efter bara en knapp halvtimma.
Sedan höll dagen på precis så, solen, det snöblandade regnet och det "vanliga" regnet turades om med varandra lite om vart annat. De glömde nog ibland bort det förvirrade upplägget för ofta lyste solen samtidigt som det regnade. Aja, det var skönt att få stanna inomhus.
Kring "bollibompatiden" tittade jag ut genom fönstret och möttes av ett varmt guldaktigt ljus som omgav hela världen. Så vackert. Lyckades väl inte riktigt fånga det exakta ljuset på bild men det var ungefär denna vackra värld som mötte mig;




Tror minsann det finns en skatt uppå lia.





Ursäkta för lite snéa och vinna bilder, blev så ivrig att hinna fota så jag han inte riktigt med att kolla in så att ja hade kameran rakt.


3 kommentarer:

  1. Du ska inte ursäkta att den andra bilden var sned. Det kunde ha varit avsiktligt. Den är bra som den är.

    SvaraRadera
  2. Att skatten finns oppa Lia är då visst och sant! :-)
    Ljuvliga bilder!
    E f

    SvaraRadera