lördag 21 december 2013

Granen står så grön och grann i hemmet!









En fördel med att det inte har kommit så mycket snö är att det är mycket lättare att hugga sig en gran. I fjol fick jag och Robin pulsa i en meter snö, dessutom med varsin unge på ryggen, för att komma fram till granen. Medan detta år var det inga problem alls att ta sig fram.

Denna förmiddag gav vi oss ut för att hugga oss den gran vi sett ut tidigare under hösten. Det blev en riktigt trevlig liten utflykt.
En stor charm finns det i att hugga sin egen gran, det blir väldigt sällan den absolut perfekta granen. Men det hör lixom till. I fjol hade vi en långsmaaal gran och detta år en mega feting. Haha, den ser faktiskt rätt så tokig ut, men fin ja det är den.

Jag är ju en sådan där person som är helt galen i julkulor och gärna så många färger som möjligt. Kan bara inte tycka att det bara ska vara en eller två färger i en gran.
Nu luktar det så otroligt underbart i vårt hem. Har hunnit mig igenom snart hela huset med städningen. När jag städat klart ska jag gå omkring och bara mysa. Jul, jul...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar