söndag 29 december 2013

Julhelgens sviter


Nu ligger denna julafton bakom oss. Jag har haft en väldigt mysig jul, om man bortser från det totalt eländiga grinvädret förstås.
Julveckan har bestått av god mat, trevligt umgänge och mycket paketprassel. I år kan jag faktiskt i ärlighetens namn säga att jag inte blir ledsen över att inte få några julklappar själv. Jag har på något fånigt sätt tyckt så mycket om att få paket, men i år var det faktiskt mest roligt att få se barnen öppna sina klappar. Ja man ska aldrig sluta att förvånas över sig själv.
Bland oss vuxna i Robins familj lottar vi och köper en julklapp var till en person. Det är en riktigt bra idé faktiskt.

Jag har totalt vänt på dygnet och ökat på sockerbegäret rejält dessa dagar. När det kändes att det var som att bestiga ett berg när jag skulle ta mig upp och ur sängen klockan tio (!) om morgonen, kände jag mig starkt tvingad att göra något åt saken. Dax att börja bege sig i tid i säng och ställa väckaren om morgonen så att man kommer i någorlunda fas igen.

...Det där med sockerbegäret tar jag itu med vid ett senare tillfälle...

Förövrigt är jag helt vansinnigt trött efter allt firande. Somnar lite här och där även om jag ligger länge om morgnarna. Konstigt att man ska behöva bli så trött av att få umgås med underbara människor och ätandet av så mycket god mat.

Jag är trots dessa små sviter mycket tacksam över denna härliga vecka! Hoppas ni som sitter just nu framför era datorer eller telefoner och läser detta också har haft det lika bra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar