tisdag 25 augusti 2015

Lycka


Jag har varit så grymt dålig på att plocka bär i år. Vill ha hela frysen full för att det ska kännas bra. Jag vet inte vart jag gjort av tiden, eller så beror det på att jag inte haft någon "plocka bär kompis" i år som peppat mig. Men än finns det tid.


Blev som alldeles övergiven av familjen idag då storebror åkte till sin förskoleklass, lillan till förskolan och pappan till Ö-vik på jobb. Det blev ju bara jag och minstlillan kvar. Är ju som inget jag är van vid, då vi varit hemma hela familjen sen i april, men jag måste faktiskt erkänna att det kändes rätt skönt att få lalla på i sin ensamhet.
Fort gick det så kom storebror hem med skoltaxin och till mellis var vi alla samlade igen, förutom pappan då.





Tog min vanliga tur förbi med matrester till grannens höns. Vilken lycka,


För att inte tala om en annan lycka, denna sommarvärme. SÅ fantastiskt skönt och ljuvligt det ändå är med varma sommardagar att njuta av i sin trädgård. Jag vill ha såå många fler, men jag gissar att det snart är över. Sommaren kommer, som den alltid gör, att gå över till höst.
Hösten som jag älskar så inivassen, men som jag ändå är så dålig på att med glädje hälsa välkommen. Kan du inte dröja ändå liite till är du snäll!?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar