fredag 28 augusti 2015

Solgul


"Mamma idag är jag gul som solen!!" Man blir allt bra lycklig av dig lilla tös (om inte gnällrösten slår in förstås, då får man snarare hurrven och eksem långt in i hjärnan..)


Det nedre räcket är målat, men ännu inte uppsatt, men såhär ser i alla fall vår fina entré ut. Ännu känns den på tok för fyrkantig och stel, men jag gissar att det kommer att bli ändring på det då de mjuka snickardetaljerna kommer på plats. (Jag vet att jag tjatar och tjatar om dessa snickardetaljer, men jag är bara så förtjust i sådant). 


En annan liten gul sol har jag med mig vart jag än går. Och sitta ska man, annars blir det sura miner. Lite problematiskt då hon egentligen är påtok för liten för att kunna sitta själv, men vad gör man.


Dessa små blommar fortfarande och jag är så glad. Skönt för all växtlighet i naturen att det nu regnat lite gran. Det luktar så friskt.



Att sallad kan vara så vackert.


Vilken lycka. Hallondoft! Mmmmm! Skulle ha haft en doftblogg, för hallon doftar ju något så underbart ljuvligt gott.
Jag, min far och min son vandrade idag ut en sväng för att finna lite hallon och det gjorde vi allt. Det är SÅ roligt att ha fått en liten kille som är så förtjust i att vandra runt i skog och mark. Att få ett litet sällskap i bärskogen är guld värt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar