tisdag 18 augusti 2015

Nu är sommarlovet slut


Jag och barnen avslutade detta lååånga sommarlov på bästa sätt. Att få åka till barnens farmor och farfars sommarstuga och umgås med dem, en faster och två kusiner.
Första uppdraget blev att sätta upp denna fina skylt som farfar gjort så bilisterna fattar att nu är det fullt med busiga barn på plats. Kör sakta!


Storkusin och lillkusin. Nu har de börjat växa i kapp varandra och leker riktigt bra.


Fiska med farfar.


Lilla ettåringen med de alldeles bedårande röda små lockarna.


 Min hyperblonda lilla stortjej.

 


Det var soligt, men luften var inte så varm här i inlandet. Älskar att fota mot klarblå himmel.


Alltså denna sjö! Jag kan inte se och fota mig less på den. Den är bara SÅ vacker så allt omkring en bara stannar upp och allt man sugs in i en annan dimension. 



Och nu känns det som att det har varit sommar på riktigt. Jag har fått duscha utomhus. Har ingen bild på utomhusduschen, men visst är vattenvärmaren vacker. Rostig och ett stilleben i sig.

Men det saknas ju en litet litet barn på alla bilderna..


Minstlillan la man inte märke till så mycket under dagarna. Hon gick att finna sovandes i farmors säng eller ammande på sin moder. SÅ söt!

Hejdå sommarlov, tack för UNDERBARA dagar! ....men det bästa är att bara för att sommarlovet gått mot sitt slut, behöver det inte betyda att själva sommaren gjort det. Nejdå, det verkar vara nu den kommer ;-P.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar