torsdag 3 maj 2018

Blå små


Små vårblommor skapar så mycket lycka. Dessa små hade smitit iväg från sina hyresvärdar och vandrat långt bort från rabatten. Jag skyndade mig att knycka mig en liten bukett med de små smitarna innan någon skulle se.

Det kommer att bli många buketter här på bloggen fram över, en om dagen till och med. Jag är med i en utmaning på instagram under maj och juni månad att plocka en blomsterbukett om dagen, fota den och lägga upp. Att plocka blommor och att fota är två av mina favoritsysselsättningar så det kändes jätteroligt. Men jag tycker absolut inte om att fota med min mobilkamera. Nej jag vill ha min stora tunga systemkamera för att få känslan i kroppen och kunna förmedla den i bilden. Så därför lägger jag upp mina blomsterbilder här för att kunna ladda hem dem på mobilen och lägga upp dem på instagram.


Jag älskar minstlillans små händer som håller i den lilla blomsterbuketten.


Nu står de inne i en liten vas som jag sedan ställde ner i en vacker plåtburk. En bra sak att komma i håg är att plåtbukar inte tål vatten och egentligen inte alls passar så bra som blomkruka och vas. Men som ytterkruka passar de fint till bara man är försiktig då man vattnar så det inte rinner över och far ut i plåtburken så att den börjar att rosta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar