söndag 6 maj 2018

Vårkänslor


Nu är båda ärmarna klara och det återstår bara att sticka oket. Jag känner mig rätt nervös för att börja med det, men det kommer nog att gå bra. Sedan kommer den ännu läskiga biten, att klippa upp framstycket och göra den till en kofta. Hjälp!


Dagens blomsterbukett blev en liten en av några små fina penséer. Det är ju inget som säger att blomsterbuketter måste vara stora och flådiga för att vara vackra. 


Det sa bara "slurp" så försvann all snön. Tja det var ju inte riktigt sant, hos oss finns det fortfarande kvar på sina platser, men det har smält ruskigt snabbt. Idag var det så varmt och skönt ute så det nästan kändes som sommar. Så härligt.




Min gröna fina kappa har fått komma fram. Emylinda och jag hade en mor och dotter dag på tu man hand på stan härom dagen. Kläder till gumman stod på inköpslistan och hon fick bestämma vart vi skulle gå. Det var så roligt och jag råkade impulshandla en kjol till mig själv vilket inte alls var meningen. Den jag har på bilden ovan. Så tokigt kan det bli. Mest blev det i alla fall köpt till gumman. Skolavslutningskläder bland annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar