söndag 20 maj 2018

En dag med sommarinslag


Nu blommar harsyran för fullt hos oss i Skogshägna. Det är en sådant vacker skir liten blomma som skapar fina vita ängar likt vitsippan.



Plockade mig en liten bukett. Tänk vilken lycka att det går att plocka sig olika blomsterbuketter numera. Nu och många härliga veckor och månader framför. För mig är det ständigt upp och ner i sinnet. Jag har lätt för att bli väldigt glad, men också att känna mig väldigt mörk. Det är tungt att känna för mycket. Är rädd för att hamna tillbaka i det som jag var i vintras. Men det är ju så här det är, något jag har levt i länge och kommer att leva med för resten av livet. Inte är det kul och jag känner mig som en börda för min arbetsplats mitt jobb som jag inte orkar med.


När min man och minstlillan kom hem efter Gudstjänsten idag hade de med sig jordgubbar som de handlat på affären. Så mumsigt. Vi dukade upp till mellanmål och åt ute i det härliga gröna.




Det är allt bra gott med jordgubbar och väldigt somrigt. Vips så hade vi ätit upp allihopen.


Under eftermiddagen hade vi bara dessa två hemma då storasyster var hos en kompis. När man är van att ha tre, är det rena semestern att bara ha två. Sedan vill man ju alltid ha tillbaka den tredje så att ordningen blir återställt såklart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar