onsdag 30 maj 2018

En tisdag


Ett lugn sprider sig över köket efter att maken och barnen åkt till jobb och skola. Minstlillan sover så skönt så jag får en stund för mig själv. Så härligt. Jag har en ständig stress inom mig. Inget som syns på utsidan, men som gnager inom mig. Usch vad det tär. Önskar att den bara gick att sudda bort. Det är i alla fall så härligt väder och det är skönt att sitta ute och läsa en bra bok, sticka eller att bara stirra ut över den vackra åkern bort mot berget. Efter en stund står en rufsig liten tjej i nattlinne på bron och dagen river igång.


Min lilla gumma i somrig klänning, så fin!
Till mig själv har jag köpt en ny bikini från Gudrun Sjödén. Jätteskön och fin, tycker jag i alla fall. Känner mig också så nöjd med min somriga frisyr som min duktiga frisör klippte till här om sistens. Lite längre än min "vanliga" snaggade sommarfrisyr som jag annars klippt mig i de senaste somrarna.



Huga så vit huden är, den har minsann inte sett sol på väldigt lång tid. På ryggen har jag denna tatuerade groda. Jag tycker väldigt mycket om grodor, men tatueringen har också en djupare innebörd än bara det. Det är en påminnelse till mig själv om något som jag ständigt behöver påminna mig om. Foli Relie On God, FROG. Lita fullt på Gud.



Efter en ledig varm förmiddag hemma med minstlillan satte vi oss på cykeln och cyklade till förskolan och sedan for jag för att träffa några av mina fina kollegor på en lunch. En liten tid till att träffas utanför jobbets lokaler och umgås och få prata lite om och fundera kring den kommande sommaren.


Vi åt och pratade i denna fina byggnad. Jag tycker så mycket om alla mina jobbarkompisar och trivs så bra i deras sällskap. Hoppas vi får möjlighet att träffas så här fler gånger.




Stenfors gård heter platsen där vi åt. Jag tycker lokalerna är så fina där de har restaurangen och maten de lagar är riktigt god. Denna plats brukar jag besöka massor med gånger under sommaren då de har en jättefin loppis där jag hittat en hel massa finheter.


Plockade mig under eftermiddagen en söt bukett av skogsstjärnor och liljekonvalj. Då jag skulle fota min lilla bukett kom Gordon och gjorde mig sällskap. Han var nog också sugen på att vara med på bild, för han hoppade upp på bänken och la sig intill.






Ja nog är han en vacker katt allt. En fin dag trots den inre stressen. Vilken härlig maj vi har i år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar