onsdag 30 maj 2018

Harmoni i kroppen


Efter att maken kommit hem från jobbet tog jag bilen och begav mig iväg ut i ensamheten. Det var så länge sedan jag for iväg för att besöka några av mina favoritplatser och bara vandra runt i ensamhet för en stund. Jag behöver dessa stunder. Denna plats har ni sett bilder i från förut, höstbilder och vinterbilder, men nu har jag för första gången varit här även på sommaren. Älskar hur björkarna står så nära vattnet och speglar sig i vattnet.







Efter att ha vandrat runt en stund satte jag mig ner i solen och läste i en bok jag tagit med. Tittade upp då och då för att se på allt det fina.
På vägen tillbaka till bilen gjorde jag en liten avkrok och vandrade in på en gammal avfart. Kom till en plats där det såg ut att ha använts till åkermark, men inte under de senaste åren. Eller vad vet jag? Redskapen som man sätter på traktorn såg då inte ut att h används på ett tag.





Satte mig i bilen och begav mig hem, med mycket mer i harmoni i kroppen än vad jag hade innan.



Nu ska jag sätta mig en stund och stick på min islandströja. Den har legat och "vilat" ett tag, men nu har jag börjat att sticka på den igen och tänk snart är den klar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar