söndag 13 maj 2018

Lediga dagar


Vilka underbara dagar! Det är ett sådant fantastiskt härligt väder så man får nypa sig i armen för att man inte ska tro att det är en dröm. Vi har haft några sköna lugna lediga dagar hela familjen. Jag gjorde bara ett litet inhopp på jobbet på fredagskvällen, men annars så har vi varit lediga allihop. Så behövligt. Varje dag har vi sovit länge och ätit frukost lääänge.




Det har varit varmt ute redan från tidig morgon så det har lätt gått att dricka sitt morgonkaffe utomhus i bara nattlinne och morgonrock. Värmen kom så tvärt att det nästan inte gick att förstå. Jag fick göra en djupdykning i garderoberna för att hitta några somriga kläder till barnen så att de inte skulle svettas sönder.


Minstlillan och jag tog ut pelargonskotten och planterade de i krukor. Det känns så härligt att få arbeta med varm jord och utomhus kan man ju sprätta runt med jorden bäst man vill utan att det gör så mycket.


Utomhus mellanmål med födelsedagsrester. Mums.



Under lördagen tog jag, barnen, mormor och min syster oss en liten loppissväng till Tantens Mix. Jag hittade som vanligt en massa fint skrot och min syster köpte denna väldigt vackra klänning som satt som en smäck på henne.


Det är så vackert ute just nu, vår och sommar Sverige är något av det finaste jag vet.


Videkissarna blommar för fullt och trädet ser ut som den är klädd i en vacker brudslöja.



Blåsipporna blommar på sista refrängen, men vitsipporna de är i full blomning.




På lördag eftermiddag åkte vi hem till mina föräldrar och bjöds på grillat. För oss blev det årets grillpremiär. Så galet gott, jag kunde nästan inte sluta äta.



Det var så varmt och skönt och barnen lekte ute tills det blev kväll.



Plockade mig en liten bukett från mina föräldrars rabatt.


Dessa fina scillor plockade jag idag hos mina grannar. En sådant vacker blå liten blomma.


Naturen är så ljust, ljust grön och jag vill bara få stoppa tiden och sedan få låta den få krypa fram så jag hinner med att få njuta av allt som jag vill njuta av. Våren går alltid alldeles för fort och jag hinner inte riktigt med.



Så ja tack, vi trycker på paus, visst!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar