onsdag 25 juni 2014

En bra dag helt enkelt


 Min lilla kille passade in så bra i inredningen hos våra goda vänner vi idag besökte.

Idag var en sådan här dag som vi alla i familjen fick göra det vi trivs som mest med. Lillan fick en ensamdag med mormor, som hon längtat efter ända sedan den dagen storebror fick det. Robin fick en heldag på Bergsbyns diskgolfbana, storebror fick hälsa på sina kusiner och jag fick gå på en stor secondhand affär och sitta en lång stund och bara prata, prata, prata med min kära moster.

Vardagsrummet har efter denna dag blivit smyckad med denna vackra tavla jag idag köpt för hela 45 riksdaler. Så fin! Längtar själv efter att få en gärdesgård på vår gård, men jag vet inte om det någon gång kommer att bli en verklighet. Jag får i alla fall njuta av en på den här tavlan :-D.


Vill än en gång säga tack till er som då och då vill kika in på min lilla blogg. Jag blir alltid som så chockad då jag träffar på personer som säger att de läser min blogg och dessutom gillar den (!). Vet lixom inte riktigt vad jag ska säga och blir mest bara paff utan att få fram så många ord. Men TACK, jag blir så glad över varje liten läsare jag har!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar