fredag 6 mars 2015

Hurra för skare!


Lilla söta pärlhyacint. Nu i mars bara måste jag köpa små vårlökar. Längtar tills det blir lite varmare så jag kan ställa ut några på bron.


"Sov du lilla videung, än så är det vinter." Ja ännu är det vinter här i norr. I och för sig känns det mer som vårvinter då utetermometern nästan varje dag visar plusgrader. Det är riktigt härligt ute.


Upptäckte igår till min stora glädje att det var skare på åkern. Älskar att gå på skare. Man tar sig lixom fram så lätt och ledigt i vilken riktning man än väljer att gå.
Sist det var ordentlig skare på åkern nedanför oss var då lillan var bebis. Storebror sprang som ett jehu över den stora slätten (var rätt så svårt att få fatt på pojken igen för att få hem honom) och jag kunde gå med barnvagnen överallt utan att sjunka igenom snön.
Idag var det lite sämre skare än igår så det gick inte så väldigt bra att sparka på den, men på skoterspåret tog man sig lätt fram.



Detta är en ljuvlig årstid. Gläds över att allt den mörka årstiden nästan är förbi. Nu är det ljust ute långt in på efter middagen, så härligt!

I kväll kommer min älskade hem från att ha varit borta på läger i flera dagar. Jag längtar så efter att han ska kliva in genom dörren till vårt hem igen.
Måste förresten få skryta lite över min gulliga svägerska som igår kom hem till mig och barnen och lagade både lunch och middag till oss. Vilken lyx! Nog är man allt bra bortskämd. :-D TACK Frida!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar