onsdag 6 september 2017

Stopp där farbror Rimfrost!


 Alltså WOW vilket underbart väder september bjuder på. Förvisso ser jag att det ska bli regn till helgen, men det behöver man ju inte bry sig om nu. En dag dukade storasyster upp en liten minipicknick mitt ute i den härliga sensommarhösten för henne själv och lillasyster. Det såg så otroligt mysigt ut.


Båda flickorna sov med flätor en natt efter att de båda badat och håret lixom krusar sig åt alla håll, det är så gulligt.


I morse kunde man se att farbror Rimfrost varit framme, natten hade varit kall. Oj nej inte än! Men mina blommor ser i alla fall ut att ha klarat sig bra. Men ändå, nej, nej, neeej inte än! Vill ha mer tid att få hinna plocka in bär och njuta av blomster. Frosten kan vänta på sig till nästa månad, tycker jag.
För första gången tycker jag att vi har det rätt städat i huset, inte alls fullt ut, men tillräckligt för att jag ska känna mig tillfreds.










Utomhus är världen omkring rent ut av fantastisk!


Vi tog en sväng ut i skogen under eftermiddagen efter jobb och skola för att plocka lite bär. Så mycket blev det som sagt inte, men det var roligt ändå.


En perfekt storlek på hink till minstlillan (trots att den är av plast).




Jag "tjyvnjuter" så ofta jag kan av grannens underbart fina blommor! Jag har allt bra tur jag som kan få del av det andra har odlat när jag själv inte hade nog ork och lust i våras. Så ja, frosten kan allt bra gärna vänta lite till, trots att den är helt magiskt vacker den också. Allt har sin tid, som man brukar säga och blommornas, bärens och odlingarnas tid tycker jag inte riktigt är slut ännu.

1 kommentar:

  1. Instämmer! Några knoppar till måste få slå ut.

    SvaraRadera