tisdag 2 april 2019

Äntligen APRIL!


Sitter och drömmer mig bort bland mönster och vackra garner. Det finns så mycket som jag vill sticka. Som att en helt ny värld har öppnat sig för mig. Tack vare att jag kastade mig ut och vågade sticka efter nya mönster känner jag längtan efter att våga ännu mer.
Idag är det måndag och jag är så slut efter att ha jobbat en hel helg. Önskar att jag kunde få krypa in i ett hörn och liksom bara få försvinna för en dag. Då passar stickningen bra. Sticka varv på varv utan att tänka på så mycket annat.


Är så glad över att det nu är april. I köket har jag börjat att ta fram lite vårpynt. Tycker så mycket om att låta inredningen få följa årstidernas förändring.



På köksbordet står ägg från grannhönsen. Så vackra att man knappt ens vill knäcka dem.


Fick en så fin duk av min svärmor som hon vävt. Vet att hon sagt till mig att den är tänkt till sommarduk, men jag ville bara då se hur fint den skulle passa på köksbordet just nu.


Jag blev totalt nerröstad av min familj då det kommer till val av köksstolar. Efter att mina svärföräldrar flyttat och deras nya kök varken rymmer kökssoffan eller deras köksstolar fick vi överta alltihop. När de flyttade in i vårt kök har mina röda ratats och hamnat längre och längre bort och nu har de till och med lämnat rummet. Men jag känner mig inte ett dugg ledsen för det. Jag har länge haft svårt för furu, men på något konstigt sätt har det blivit fint i mina ögon. Inte som något som tar över hela rummet, men som små deltar av det. Bordet, soffan och stolarna passar väldigt bra i vårt kök. De röda finns kvar att plockas fram då ungarna blivit stora och möblerna inte slits på lika mycket.



En helt annan sak. Något jag inte skulle ha gissat var att min käre svåger skulle ringa mig och fråga om jag ville att han skulle köpa en tunika åt mig. Jag blev jätteglad, överraskad såklart, mest glad.


Titta så fin! Mjuk, skön och från ett av mina absoluta favorit märken, Gudrun Sjödén.


Passar så bra till min brandgula kofta från Indiska.


Det är så roligt med fynd. Denna klocka är från byns seconhandbutik Fyndet. Låg i gratislådan på vägen ut. Nytt batteri och nytt armband från vår lokala optiker och den är som ny. Perfekt för min smala handled.

Hoppas att DU får en bra vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar