söndag 21 april 2019

Påskafton


Mickelbo gård, vilket ställe. Jag har flera gånger tänkt besöka denna gård, men det har liksom bara inte blivit. Under påskafton blev det äntligen så att vi åkte dit. Jag kan verkligen rekommendera dig att åka hit. Det var roligt för både barn och vuxna. Man fick komma riktigt nära djuren, klappa och småprata med dem. Så kul!





Lamor ser så underbart härligt överlägsna ut.



Denna kelsjuka kamel fick syn på minstlillan och ville gärna få ge henne en kyss.



Hihi, hon han undan i sista stund.



Jag och minstlillan fick äran att samtala och klappa en enorm Jak. Den hade så jättefina, snälla ögon och vi stod länge och fascinerades över denna enorma varelse.



Känna, klappa och titta. Vilken lycka.


I smådjursladan fick de som ville hålla i alla möjliga sorters smådjur. Möss, kaniner, råttor, marsvin och till och med en iller.




Ja vilket ställe! Dit måste familjen åka tillbaka till sommaren. Vi var helnöjda alla i familjen efter denna utflykt.

Efter utflykten till Mickelbo gård i Mickelsträsk åkte vi hem, duschade, bytte om och drog vidare till Munkviken för att träffa hela (nästan) Robins familj och äta påskmiddag tillsammans.


Så mycket gott! Åt mig så mätt att jag knappt kunde lämna stolen.




Munkviken är ett jättemysigt ställe precis bredvid havet. Gick en liten sväng ut på klipporna och tittade på havet och kusinerna som lekte för fullt. Fint att få avsluta denna påskafton med att få titta ut över havets enorma oändlighet.





Efter denna fullproppade dag av intryck ramlade jag i säng och somnade på fem sekunder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar