onsdag 17 april 2019

Stickarlycka


Mina svärföräldrar kom med denna söta lilla hylla till oss. Tanken var att något av barnen skulle ha den i sitt rum, men den hamnade istället i vardagsrummet som en syhylla. Det är i vardagsrummet som jag sitter och stickar och lagar plagg och nu kan jag ha allt samlat på en fin plats i just det rummet.


En gammal kaffekopp tillverkade jag och min man till en nåldyna.




Tycker om att ha garn liggandes framme. Både för att det är så vackert, men också för att skapa inspiration.


Har påbörjat mitt sommarlinne i det havsblåa mjuka lena garnet.


Den har ett spetsmönster på ryggen som ser ut som tulpaner. Kanske inte syns så tydligt på detta lilla stycke, men ju mer jag stickar ju mer ju mer kommer det fram.




Min svägerskas islandströja ligger nu och väntar på att få sina ärmar stickade. Jag tycker om att påbörja stickningar, sticka på dem en bra bit, men under resans gång behöver jag vila från dem ett tag. Vila för att få ny lust och längtan att sticka vidare. Jag har förut varit helt galet dålig på att göra klart mina projekt och bara börjat på nya utan att avsluta gamla. Men nu har jag faktiskt blivit otroligt mycket bättre på det. Under året som varit ha jag stickat en hel hop av saker som blivit fulländade. Jag känner mig så glad över det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar