lördag 23 november 2013

Adventsfint




Dessa två snyggingar hittade jag och min dotter på en secondhand butik. Ojoj och Ajaj har hon döpt dem till.
Kan som inte bestämma mig i fall jag tycker att de är söta eller fula, de är nog lite både ock.

För mig är har det alltid varit väldigt viktigt att inte tända adventsljusstakarna förrän den 1:a advent. Man kan få ställa dem i fönstret någon dag i för väg, men absolut inte tända dem. Det är ju lite fånigt egentligen. Jag tycker så mycket om att advents och julpynta så varför inte börja så att jag kan få ha framme dem och njuta av det lite längre. När dessutom grannen redan gjort adventsfint struntade jag i min konstiga regel och nu hänger stjärnorna och stakarna står och lyser så fint i fönsterna en hel vecka före 1:a advent.
Så kan det gå.



4 kommentarer:

  1. Kusin Sandra (på stygghumör)25 november 2013 kl. 19:40

    Ha, jag tror att nissarna ramlar över på mer "fula" än "söta". Tror att de kunde förbättras om man knipsar av näsorna på dem :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, du har så rätt. Men det finns, för mig, olika typer av fulhet, saker som helt enkelt bara är fula och saker som man känner när man ser på dem att "åh så ful, den måste jag ha!"

      Radera
  2. Men Petra!! Försöker att inte ens ta fram dem innan fredag. Men går man på byn får man ju lite stress. Inser att det är inte mej det är fel på, alla andra har för bråttom.Så här lyser bara vanliga lampor än så länge.

    SvaraRadera