onsdag 13 november 2013

Frost och röda kinder

Dagarna blir mörkare och mörkare, vilket gör att man måste bli mycket duktigare på att vara ute mer då det faktiskt är ljust. Lider verkligen med dem som arbetar hela dagarna och bara kan vara ute på morgonen då det är mörkt och på eftermiddagen då det åter igen blivit mörkt. Trots att jag faktiskt är hemma mycket dagtid så är jag ändå väldigt dålig på att gå ut. Det är så mycket jag måste, vill och borde hinna inne och när allt det är klart är det redan mörkt.

Onsdagar är den bästa dagen i veckan hos oss. Då är Robin, jag kan inte säga att han alltid är ledig, han är i alla fall för det mesta ledig onsdagar och även jag är ofta ledig just denna dag mitt i veckan.
Robin tog idag med sig lillasyster till mataffären medan jag och storebror gick ut på en upptäcktspromenad. Storebror älskar att vara och vandra i skogen, jag kan tycka att det är kul ett tag men blir fort less, men får jag ha med mig kameran kan jag gå i en evighet. Det var en riktigt mysig stund vi hade jag och min 4 åring till son.









Det finns nästan inget som är så vackert som frost. Idag var det bara någon minusgrad, den lågt vandrande solen lyste mellan träden och allt som växer närmast marken gnistrade vitt. Oj så vackert!
Önskar att jag hade ett zoomobjektiv till kameran så att jag kan komma denna gnistrande frost ännu närmre, men jag får nöja mig med det jag fick. Min kusin Ida har tagit helt fantastiska närbilder på dessa sprakande stjärnliknade kristaller, åter igen, så vackert!

Röda äppelkinder hör också till en sak som jag tycker är så fint :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar