söndag 8 oktober 2017

Höströjning


Älskar prylar, det gör jag verkligen. Men nu håller det på att bli för mycket. Börjar känna mig stressad av allt som står överallt. Jag brukar ta fram och ställa undan, byta och flytta runt, men den sista tiden har mer och mer bara kommit fram och inget tagits bort.
Nu tog jag min man till hjälp och har börjat att röja bort, torka damm och vifta bort spindeltrådar med min dammvippa. Än så länge har vi bara tagit köket och där i från blev det två stora lådor, en full av sådant som ska till en loppis och den andra med saker jag vill ställa undan för att ta fram och byta ut mot något som står framme.
Jag har fortfarande mycket grejer framme, kan många tycka, men för mig känns det mycket luftigare och mycket lättare att andas, leva och bo. Ser fram emot att fortsätta med resten av huset.

Mitt i allt tog jag mig en liten promenad ut i höstluften för att få komma hem i från och att få lite ljus och luft i lungorna. Här kommer lite bilder från min promenad. Tog tyvärr inte med ett stativ så bilderna blev rätt suddiga och utan riktig skärpa, men här är de i alla fall.





Hängbjörkar är blad det vackraste jag vet. Så galet mycket rönnbär det är på rönnarna i år förresten, tycker nästan synd om trädens grenar de ser ju nästan ut att gå av. 



Lönnlöv alltså!



På vissa ställen fanns inte ett löv kvar. Vackert på sitt sätt även det.


Försökte fota en klunga söta svampar, men fokuset blev helt galet för långt fram. Men det blev en rätt häftig bild i alla fall.


Det ser så gulligt ut då de står så här tätt, tätt intill varandra.


Plockade mig några gula lönnlöv och gjorde två till lönnrosor till min lönnbukett. 



Vårt hus ner i från åkern sett. Utsikten åt andra hållet har ni ju sett några gånger vi det här laget, men här kommer ännu ett.


Tänkte försöka mig på att fota lite inomhus i morgon. Vi får se hur det går med det, men kanske så. Ha en fortsatt bra söndagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar