måndag 8 oktober 2012

Borta!

Sitter hemma hos min mor och far. Har tänkt framkalla massvis med bäbisbilder på lillgumman. Vi har riktigt segt internet hemma så jag åker hit istället där det i alla fall går lite fortare att föra över bilderna.

För några veckor sedan skulle hela vår familj åka bort. Vi packade i hop allt det vi behövde, stoppade in ungarna i bilen och sedan oss själva. Robin satt vid ratten och jag skulle sätta mig bak med Emylinda. När jag satte mig i bilen råkade jag starta en av barnvakterna jag hade i min famn. Jag stängde av den och la sedan båda barnvakterna bredvig mig i bilen.
Det är det sista jag mins av dessa två barnvakter. Sedan är de putts veck. Vi har letat och letat efter dessa två, men de går icket att finna.
Jag vet, det är bara materiella ting, men jag blir ändå så ledsen över att de är borta. De är en av de få saker vi köpt helt nya och de var inte helt gratis kan jag säga.
Jag har en förmåga att lyckas slarva bort grejer. Robin blir snart tokig över mitt ständiga sökande efter mobilen, börsen och nyklarna. Men de sakerna brukar ofta dyka upp. Fattar inte vart jag skulle lyckas slarva bort dessa två och det är ju också så konstigt att just båda två är borta. Det känns lite skumt.

Morr! Som sagt, det är ju endast materiella ting så det är ju egentligen inte hela världen. Just nu har jag ändå tänkt att sura lite över att de är borta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar