söndag 28 oktober 2012

Spontanbjuda

Nu kan man pusta ut och sluta jaga... Vintertiden (den rätta tiden enligt mig) är äntligen här. Kan vi inte bara sluta upp med detta och bestämma oss för att ha "vintertid" året runt! Jag tycker då att det är helt meningslöst att dra klockan fram och bak två gånger om året. Ska nog ta och skriva ett brev till regeringen och be dem sluta upp med eländet. Hur gör man det egentligen? Skriver man bara regeringen på kuvertet och lägger det på brevlådan?

I går träffades vi och två andra familjer och åt middag tillsammans. Det var väldigt mysigt. Ok lite småbråk barnen emellan, men det får man ta. Varför gör man inte sådant oftare? När vi var små åkte vi ofta runt bland mamma och pappas kompisar och åt middag eller kvällsfika. Spontaniteten har lixom försvunnit bland småbarnsföräldrar idag. Eller är det bara hos oss?
Tyvärr bor vi en bit i från alla våra närmaste vänner. Vi känner inte så många barnfamiljer här i Ånäset. Inte i alla fall på det sättet att man bara kan dyka in hos dem en kväll. Det är trist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar