tisdag 29 januari 2013

En gåva

Jag fick ett kamerastativ av min man i julklapp. Blev riktigt glad för den fina klappen. Jag kan inte hjälpa det, jag tycker väldigt mycket om paket. Att ge, men också att få.
Det är så mysigt att över allt i sitt hem ha små eller stora gåvor från sina vänner. Det gör att man tänker på dem när man använder eller ser gåvorna.

 Denna lilla flätade ask gjorde en av mina tanter i hemtjänsten till mig då jag skulle flytta. Hon betydde så mycket för mig och jag blir så glad av att tänka på henne.
 I min underbara flasksamling finns gåvor från flera nära vänner.
 Denna underbara lampa fick jag (vi) av min svärfar. Underbar är den minsann!
 Duscha gör jag titt som tätt. Tvålen har jag fått av min underbara vän Helena.
Vad passar sig inte bättre vid denna tid av torr hud än att smörja in sig i en gott doftande hudsalva efter duschen. Krämen har jag fått av mina goda vänner Elina och Hanna.
 Denna lilla groda sitter och tittar på mig medans alla bloggar skrivs. Fick den av min svägerska Helena.
 En hemmagjort tvål fick Robin av sin jobbarkollega (min faster) Ulrike. Den används flitigt och varje gång slänger jag i väg en liten tanke till henne.
Jag har fått en "vill bo i" tröja av min svärmor. Jag är rätt så frussen av mig och denna tröja är varm och helt vansinnigt skön.

Oftast är en gåva som någon har tillverkat själv eller som den tänkte på mig när den såg, den gåva som gör mig mest glad.

4 kommentarer:

  1. Kan inte annat än hålla med. Jag blir så glad varje gång jag ser något i mitt hem som jag fått av någon nära. Fint inlägg :)Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :D Ja visst är det mysigt. Med detta menar jag ju förstås inte att man är tvungen till att ge mig gåvor för att vara min vän :P

      Radera
  2. Anna Maria Ekman; Jag delar din syn på gåvor. De betyder så mycket på många sätt, åt båda håll. Äsch, du beskriver det så mycket bättre än jag! Ett av kärlekens fem språk.

    Petra Marksén; Tack Anna för all din uppmuntran till mitt bloggande!! När jag känner att "nej det här ger ändå ingenting" då tänker jag på dina uppmuntrande ord så blir jag glad igen :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anna Maria Ekman; Fortsätt, för allt i världen!

      Petra Marksén; Tack Jo det gör jag gärna!

      Linnéa Holmström; Tycker verkligen jättemycket om din blogg också! Kram!

      Petra Marksén; Tack Linnéa, det värmer verkligen att höra! Måste erkänna att jag ibland blir så negg och funderar över meningen med att blogga över huvud taget.. Men jag tycker egentligen så mycket om det, så jag fortsätter så gärna

      Radera