måndag 14 januari 2013

Söndagsmiddag

I söndags åt hela vår lilla familj middag i vardagsrummet. Det var jättemysigt. Har fått ett recept av min svärmor på en kassler och ris låda som är helt fantastiskt god och alla i familjen åt och mumsade på den. Det blev till och med över en massa, sådana recept gillas skarp.



Det är många som undrar hur det går med lillgummans matvägran. Nu går det faktiskt åt helt rätt håll. Hon lever fortfarande mest på fil och sondnäring men har faktiskt börjat att smaka på både ett och annat. Ibland spottar hon bara ut alltihopa, men ibland kan man faktiskt få i henne både en och annan sked.
Fantastiskt nog syns det inte ett dugg på henne. Hon är rund och go och är full av energi. Det finns nog ingen som skulle gissa att hon är dålig på att äta mat.

Sådana här varma och svettiga dagar passar det väl utmärkt med en milkshake? Haha. Nej 25 minusgrader ute inbjuder väl inte direkt till några kalla drycker. Vi hade några gamla skruttiga bananer över som vi ville göra något annat av än banankaka, så då fick det bli milkshake.
MUMS så gott!
Lillan fick sin med extra mycket mjölk i sin pipmugg. (Det blev bara lite jobbigt med alla hallonkärnor som fastnade i hålen i pipen.)

1 kommentar:

  1. Fina pannlappar ..... bra att de kommer till användning / Mor

    SvaraRadera