onsdag 7 maj 2014

Hem, stök och städ

Säg, vem blir inte glad utav att se en glittrig val och krokodil? ..Undrar förresten om det är en vidunderligt stor krokodil eller väldigt liten val?

 Denna dag har jag vabbat. Lillan är helt fri från kräkningar, men inte så matfrisk och pigg som man skulle önska. Dessutom är inte min rygg det den borde vara, ond och stel var ordet. Så det kändes faktiskt riktigt skönt att inte behöva jobba.

Jag har börjat att skrubba igenom hela huset från topp till tå. Får se om jag tar mig hela vägen från början till slut, om det nu finns något slut?!? Början finns det då väldigt gott om, det är då ett som om något är säkert.
Det känns inte som om jag har gjort annat än att städa här hemma, ändå är det ALLTID stökigt. Morr. Jag försöker på något sätt att hålla det fint på ytan, utan någe vidare resultat. Nu ska här städas från grunden.
Det är lite blandade känslor i att öppna de där dörrarna som man annars bara "tväröppnar" och slänger in det där som man inte vill se för stunden för att nu ta tag i sina gamla synder och röja upp.

Försökte gå runt i vårt hem med kameran för att hitta något fint att fota, men jag vet inte jag hittade inte så mycket. För mig ser det bara stökigt ut överallt. Tycker om då det är lite plottrigt, men nu ser det inte fint plottrigt ut, bara stökigt.
Jag vet inte, just nu är jag inte så nöjd i det jag äger och har just nu. Så som jag hela tiden predikar om att man borde vara. Jag längtar efter de ytor vi äger som vi inte kan använda för att de är i så stora renoveringsbehov. MEN tiden som behövs för att vi ska kunna renovera finns bara inte just nu. Våren har ju alltid så mycket på sin agenda.
Suck! Skulle önska att man hade den där tredje eller fjärde personen här i sitt hem som så gärna skulle vilja renovera och fixa... Suck. Får försöka mig på det där med att trolla.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar