torsdag 29 maj 2014

Känn dig snygg!!

Hahaaa alltså jag vet inte om det är särskilt svenskt eller Petraaktigt att säga, men idag känner jag mig faktiskt så snygg! Har gått omkring och känt mig som en lurvenpajsare de senaste veckorna med en utväxt frisyr som inte gått att göra något snyggt med.. Igår gjorde jag ett besök hos "min" frisör Maritha som finns i Skellefteå.




Denna fina tunika hittade min faster Ulrike till mig på Fyndet. Den är så fin och skönt och jag blev så glad då hon kom med den.

Det finns ALLTID saker att klaga på i sitt eget utseende, vilket jag blir SÅ leds på!! Det finns nog inte en enda människa som tycker om varje del av sitt eget utseende. Inte ens supermodellerna som man kan tro älskar sitt utseende när de väljer att "visa upp sig" så mycket, är nöjd med sig själva.

Sluta upp med att stirra dig blind på de saker du inte gillar med ditt utseende och älska dig själv istället! Gör man det så lyser det igenom och du blir arton gånger vackrare.
Jag älskar verkligen inte alltid mig själv, men jag försöker jobba på det. Det finns en evighet med saker som jag ofta blir så störd på. Mina öron som står ut, tandköttsleendet, den krokiga nacken... Nej usch, varför är det så?? Är det egentligen någon annan som stör sig på dessa saker förutom en själv?

Jag hoppas inte du får för dig att jag är en sådan där självgod människa som vill visa upp mig för allt alla. Jag är bara jag, en människa som försöker vara den hon är. Ibland går det bra och ibland inte.

4 kommentarer:

  1. Du är underbar, på in- och utsidan! Och därtill otroligt klok. :) Jag älskar att prata med dig och att få läsa dina tankar som du skriver ner här på bloggen...
    Minns det, även de dagar du inte känner dig så tillfreds med något hos dig själv!

    KRAM!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är alltid en välkommen gäst i vårt hus Elina :-D Tack gulle, ska komma i håg det! KRAM

      Radera
  2. Oj, jag tänkte bara på att du fått din vackra ögonfärg från din mammas sida.

    SvaraRadera
    Svar
    1. TACK! Jag har dock "bara" den lite blaskiga varianten på ögonfärgen, Elias har ärvt den ännu mer mörkt intensiva, vackert :-D

      Radera